Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta sofra görmek

Rüyada tahta sofra görmek

Rüyada tahta sofra görmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, ele geçecek haram mal ve paraya, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, ticaretinin de hızlanacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahta sofra gördüyseniz:

  • Aile içindeki mal veya eşya ile ilgili bir tartışmaya girebilirsiniz.

Rüyada sofra tahtası görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, prestij kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta sofra görmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Rüyada bayram sofrası görmek şöhretli biri olunacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yer sofrası görmek yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil sofra bezi görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye sofra hazırlamak maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine tabir olunur.

Rüyada mükellef bir sofra görmek ruhsal olarak etkileneceğine, sorumlulukların azalacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sofra hazırlamak pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments