Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mermer ev görmek

Rüyada mermer ev görmek

Rüyada mermer ev görmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına alamet eder.

Rüyada mermer ev gördüyseniz:

  • Sevgiliniz ya da eşinizle, bazı arkadaşlarınız yüzünden bozuşabilir veya kavga edebilirsiniz.

Rüyada mermerden ev görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada mermer ev görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada mermeri kırmak huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine tabir olunur.

Rüyada mermer mutfak tezgahı görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, bir koyduğu işten üç alacağına işarettir.

Rüyada mermer mezar taşı görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, olaylı günler geçireceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada mermer merdiven çıkmak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada mermer duvar görmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık mermer görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments