Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık masa görmek

Rüyada kırık masa görmek

Rüyada kırık masa görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına yorulur.

Rüyada kırık masa gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını gözlemleyebilirsiniz.

Rüyada kırık masa görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, işlerin çok iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağı kırık masa görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına tabir olunur.

Rüyada naylon masa örtüsü görmek ele geçen paranın daha da artacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada masa tamir etmek zenginlik sahibi olunacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada masa toplamak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, makamından olacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine inanılır.

Rüyada masa donatmak uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına rivayet eder.

Rüyada tahta masa taşımak sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada mutfakta masa görmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments