Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa tamir etmek

Rüyada masa tamir etmek

Rüyada masa tamir etmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, saygın biri haline geleceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına işaret eder.

Rüyada masa tamir etmek gördüyseniz:

  • Maddi olarak değişik bir öneriye kuşkuyla yaklaşmanız mümkündür.

Rüyada masa tamir etmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına delalettir.

Rüyada cati tamir etmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, kısmetinin her zaman açık olacağına inanılır.

Rüyada televizyon tamir ettirmek sorunsuz geçeceğine, insanlarla arasının açılacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev alıp tamir etmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada araç tamir etmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, önünü açacağına delalet etmektedir.

Rüyada lastik tamir etmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine işarettir.

Rüyada motor tamir etmek kişinin adeta gençleşeceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada bisiklet tamir ettirmek zor günlerin sona ereceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments