Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa toplamak

Rüyada masa toplamak

Rüyada masa toplamak yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, faydalı şeyler yapacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, suçlamalardan aklanılacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına alamet eder.

Rüyada masa toplamak gördüyseniz:

  • Duygusal veya ticari bir bağlantının işlevselliği sorgulanabilir.

Rüyada yemek masasını toplamak faturalarını ödeyemez olacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, sermayesini riske etmeyeceğine yorulur.

Rüyada masa toplamak herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına delalet etmektedir.

Rüyada masayı toplamak dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına yorulur.

Rüyada dantel masa örtüsü görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor masa örtüsü görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına işaret eder.

Rüyada masanın tozunu almak koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada masa altına girmek sağlık sorunları ile uğraşılacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada masa üstünde yemek görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments