Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutfakta masa görmek

Rüyada mutfakta masa görmek

Rüyada mutfakta masa görmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, kısmetli bir işe atılmaya, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mutfakta masa gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı olmalı ya da en azından öyle görünüp, kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada mutfakta masa görmek dertlerin sonlanacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mutfak masasi görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına alamet eder.

Rüyada mutfağa kaka yapmak Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada mutfakta çamur görmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına alamet eder.

Rüyada mutfakta yemek yemek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mutfakta bulaşık yıkamak tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mutfak malzemesi görmek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, yeni bir işe girileceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine işaret eder.

Rüyada mutfak lavabosu temizlemek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments