Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa donatmak

Rüyada masa donatmak

Rüyada masa donatmak hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada masa donatmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar bazı konularda pozisyonunuzu korumanıza yardım edebilir.

Rüyada masa donatmak hiçbir sorun yaşamayacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev donatmak açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına işarettir.

Rüyada yeni masa almak atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz masa almak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine inanılır.

Rüyada masa sıra görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada masanın kırıldığını görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada dikdörtgen masa görmek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına işaret eder.

Rüyada kendini yemek masasında görmek gergin olacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments