Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık keser görmek

Rüyada kırık keser görmek

Rüyada kırık keser görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık keser gördüyseniz:

  • İst üste gelen kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalacaksınız.

Rüyada kırık keser görmek adının tüm dünyaya yayılacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına işaret eder.

Rüyada keserek öldürmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada keserle toprak kazmak helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada başkasını tırnak keserken görmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını saç keserken görmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine işarettir.

Rüyada yılanı keserek öldürmek işinin gücünün hep rast gideceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada inek keserken görmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına alamet eder.

Rüyada saçlarını keserken görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments