Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek keserken görmek

Rüyada inek keserken görmek

Rüyada inek keserken görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, kötü sözler duyacağına, sorunların atlatılacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine delalettir.

Rüyada inek keserken gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni daha detaylı şekilde araştırmanız gerekiyor.

Rüyada inek keserken görmek büyük bir adım atılacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye tabir olunur.

Rüyada birinin boğazını keserek öldürmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, mutsuz ve üzgün olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun keserken görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazını keserek öldürmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada kırık keser görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına işarettir.

Rüyada balta keser görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada et keserken görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine inanılır.

Rüyada saçını keserken görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments