Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı keserek öldürmek

Rüyada yılanı keserek öldürmek

Rüyada yılanı keserek öldürmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, işe ve aşa kavuşacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına delalettir.

Rüyada yılanı keserek öldürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri evinizle ilgili konularda istediklerinizi yapmaya ikna edebilirsiniz.

Rüyada yılanı keserek öldürmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada adamı keserek öldürmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına inanılır.

Rüyada birinin boğazını keserek öldürmek eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini boğazını keserek öldürmek mevki makam sahibi olunacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğazını keserek öldürmek dertlerin ortadan kalkacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine delalet eder.

Rüyada keserek öldürmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına yorulur.

Rüyada birini boğazından keserek öldürmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada birini keserek öldürmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, yaşamının uzun olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments