Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keserle toprak kazmak

Rüyada keserle toprak kazmak

Rüyada keserle toprak kazmak sevdikleriyle arasının açılacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada keserle toprak kazmak gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizdeki kişilere karşı bazı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada keserle toprak kazmak çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğazını keserek adam öldürmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, hasta ve üzgün olacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına inanılır.

Rüyada birini koyun keserken görmek elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine rivayet eder.

Rüyada kırık keser görmek gönlünce bir hayat süreceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına rivayet eder.

Rüyada keser görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, pek çok olumlu gelişmelere, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada birini boğazını keserek öldürmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalet eder.

Rüyada kendi saçını keserken görmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada kendini keserken görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments