Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemer bağlamak

Rüyada kemer bağlamak

Rüyada kemer bağlamak zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulur.

Rüyada kemer bağlamak gördüyseniz:

  • Maddi konuların ciddi şekilde ele alınması gerekiyor.

Rüyada kemer bağlamak bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, mevki makam sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada sarı kemer görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına inanılır.

Rüyada kemerin kopmasını görmek güzel günlere kavuşacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulur.

Rüyada pantolon ve kemer görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pantolona kemer takmak elden çıkan malların geri kazanılacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada boynuna kemer takmak bir yandan cenaze olacağına, işlerinin kolaylaşacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına delalet eder.

Rüyada birinden kemer almak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sarı kemer takmak maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments