Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık çelik kapı görmek

Rüyada kırık çelik kapı görmek

Rüyada kırık çelik kapı görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, yeni mallara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık çelik kapı gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun özel ilişkilerinizle ilgilenmemeniz gerekiyor.

Rüyada kırık çelik kapı görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, insanların alım gücünün azalacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çelik kapı açmak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çelik kapı yaptırmak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çelik kapı almak hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada çelik kapı taktırmak sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz çelik kapı görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, sağlığının yerinde olacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada çelik tel görmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine inanılır.

Rüyada çelik zırh görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments