Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşınla çikolata yemek

Rüyada arkadaşınla çikolata yemek

Rüyada arkadaşınla çikolata yemek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşınla çikolata yemek gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştirmeye çalışarak zaman kaybetmemeye dikkat edin.

Rüyada arkadaşınla çikolata yemek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını çikolata yerken görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının çikolata yediğini görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşına çikolata vermek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına delalettir.

Rüyada büyük çikolata yemek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine delalettir.

Rüyada tatlı çikolata yemek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada erimiş çikolata yemek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada biriyle çikolata yemek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments