Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erimiş çikolata yemek

Rüyada erimiş çikolata yemek

Rüyada erimiş çikolata yemek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, keyfin kaçacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada erimiş çikolata yemek gördüyseniz:

  • Bir uyarı; gerek özel hayatınızda, gerekse iş ilişkilerinizde sürekli bir iletişim kopukluğu içinde olmanız mümkündür.

Rüyada erimiş çikolata yemek zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına delalet eder.

Rüyada erimiş çikolata görmek çocuk sahibi olunacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine yorulur.

Rüyada erimiş dondurma yemek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erimiş kar görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına delalet eder.

Rüyada erimiş demir görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, rakiplerini geride bırakacağına, kişinin her işi severek yapacağına rivayet eder.

Rüyada kemik erimesi görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada erimiş plastik görmek zenginliğinin süreceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına işaret eder.

Rüyada erimiş kaşar görmek mutluluktan havalara uçulacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments