Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük çikolata yemek

Rüyada büyük çikolata yemek

Rüyada büyük çikolata yemek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, kazancını katbekat arttıracağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük çikolata yemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle önemli bir kırılma ya da dönüm noktası yaşayabilirsiniz.

Rüyada büyük çikolata yemek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, yarasını saracağına delalettir.

Rüyada büyük çikolata görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük çikolata görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, heveslerinin de azalacağına işarettir.

Rüyada hamileyken çikolata yemek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına tabir olunur.

Rüyada çikolata yemek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, getirisinden daha fazla olacağına rivayet eder.

Rüyada kalpli çikolata yemek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çikolata yemek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürekli çikolata yemek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments