Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına çikolata vermek

Rüyada arkadaşına çikolata vermek

Rüyada arkadaşına çikolata vermek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşına çikolata vermek gördüyseniz:

  • Siz evli bir erkekseniz eşiniz ya da eşinizin ailesi tarafından sinirlendirilebilirsiniz.

Rüyada arkadaşınla çikolata yemek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının çikolata yediğini görmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çeşitleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşına çikolata vermek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, yeni ev eşyaları alınacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını çikolata yerken görmek gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada çikolatalı kek yapmak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalettir.

Rüyada birinin çikolata aldığını görmek onları rahat ettireceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, stresten uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada altın çikolata görmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozulmuş çikolata görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments