Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kenarı kırık tabak görmek

Rüyada kenarı kırık tabak görmek

Rüyada kenarı kırık tabak görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına delalet eder.

Rüyada kenarı kırık tabak gördüyseniz:

  • Daha enerjik olabilmek için birtakım aktivitelerde bulunmanız gerekmektedir.

Rüyada kenarı kırık tabak görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık fincan tabağı görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına inanılır.

Rüyada tabak kırıkları görmek birçok ortaklık kurulacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabak kırığı görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık porselen tabak görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık cam tabak görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, bolluğun ve verimin de artacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık tabak görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada havlu kenarı örmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments