Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık cam tabak görmek

Rüyada kırık cam tabak görmek

Rüyada kırık cam tabak görmek bekarsa evleneceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, bolluk ve bereket göreceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada kırık cam tabak gördüyseniz:

  • İster istemez bazı faaliyetlere iştirak etmek zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada kırık cam tabak görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine inanılır.

Rüyada tabak kırıkları görmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada kenarı kırık tabak görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına işarettir.

Rüyada kırık fincan tabağı görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine delalettir.

Rüyada kırık tabak görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine inanılır.

Rüyada kırık porselen tabak görmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada tabak kırığı görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine tabir olunur.

Rüyada çatlak cam tabak görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments