Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabak kırıkları görmek

Rüyada tabak kırıkları görmek

Rüyada tabak kırıkları görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, çok büyük başarı kazanacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine alamet eder.

Rüyada tabak kırıkları gördüyseniz:

  • Belli bir hamle yapmalı ya da herkes hoşnut olmasa da yaşam tarzınızı değiştirmelisiniz.

Rüyada kırık tabak görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabak kırığı görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada tabak kırıkları görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine işaret eder.

Rüyada kırık cam tabak görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına işaret eder.

Rüyada kenarı kırık tabak görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada kırık porselen tabak görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, tartışmaların sona ereceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kırık fincan tabağı görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, hasadının tarlasında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabak taşımak zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments