Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ yumurta kusmak

Rüyada çiğ yumurta kusmak

Rüyada çiğ yumurta kusmak ekmek ve dünya malı alacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine yorulur.

Rüyada çiğ yumurta kusmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere karşı net olmak veya acil durum bildirerek hareket etmek istiyorsunuz.

Rüyada çiğ yumurta kusmak elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ et yemek ve kusmak yeni bir sayfa açacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ balık kusmak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, hayatının karışacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiğ et kusmak işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ et yiyip kusmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının çiğ yumurta yediğini görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğ yumurta atmak yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına yorulur.

Rüyada çiğ yumurta kırmak vefasızlık ve nankörlük göreceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments