Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardak kırıkları görmek

Rüyada bardak kırıkları görmek

Rüyada bardak kırıkları görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bardak kırıkları gördüyseniz:

  • Duygusal problemleri hızla çözmek daha kolay olabilir.

Rüyada bardak kırıkları görmek istediği yola çıkacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada kırık su bardağı görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada kırık bardak toplamak Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada kırık bardaktan su içmek rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam bardak kırık görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bardağın kırık olduğunu görmek oğlu evli ise boşanacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık cam bardak görmek yüksek moral sahibi olunacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık bardak bulmak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments