Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere gitmek asker olmak

Rüyada askere gitmek asker olmak

Rüyada askere gitmek asker olmak sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, çaresiz kalacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, spor yapmaya başlanılacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine alamet eder.

Rüyada askere gitmek asker olmak gördüyseniz:

  • Ani çıkışlardan kaçının.

Rüyada trenle askere gitmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, işlerine verimin hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada askerliğe gitmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada askere gitmek olmak ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada kardeşi askere gitmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada asker ziyaretine gitmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada tekrardan askere gitmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Rüyada kadın olarak askere gitmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, şansının ve bahtının döneceğine rivayet eder.

Rüyada tekrar askere gitmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments