Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere gidecek birini görmek

Rüyada askere gidecek birini görmek

Rüyada askere gidecek birini görmek şansın kaçacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, adını aklamayı başaracağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada askere gidecek birini gördüyseniz:

  • Sıkışmamak için bütçenizi yeniden düzenlemeniz gerekebilir.

Rüyada askere gideni görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada askere giden arkadaşını görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada tekrar tekrar askere gitmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine işaret eder.

Rüyada askere gideceği yeri görmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, isteklerinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada yeniden askere gideceğini görmek çok büyük zorluklar atlatacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine yorulur.

Rüyada askere gidildiğini görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada askere gidip geldiğini görmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada askere gidiyor görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments