Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına gecesi elbisesi görmek

Rüyada kına gecesi elbisesi görmek

Rüyada kına gecesi elbisesi görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, maddi sorunlarının artacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kına gecesi elbisesi gördüyseniz:

  • Şanslı bir devredesiniz.

Rüyada kına gecesi elbisesi görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada evli birinin kına gecesini görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin kına gecesini görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kına gecesi görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kına gecesi görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kendi kına gecemi görmek hayallerinin yıkılacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine işarettir.

Rüyada kına gecesinde bulunmak verilen emeğin boşa gideceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi kına gecesi görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments