Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli birinin kına gecesini görmek

Rüyada evli birinin kına gecesini görmek

Rüyada evli birinin kına gecesini görmek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına inanılır.

Rüyada evli birinin kına gecesini gördüyseniz:

  • Çevrenizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya tadilat, onarım v.b işler önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Rüyada evli birinin kına gecesini görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kına gecesini görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada kendi kına geceni görmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kına gecesine gittiğini görmek hem yeni yerler göreceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada kendi kına gecesini görmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine delalet eder.

Rüyada kına gecesi hazırlığı görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Rüyada başkasının kına gecesini görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, sonradan da çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin kına gecesini görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, kazançlı bir döneme girileceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments