Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına gecesinde bulunmak

Rüyada kına gecesinde bulunmak

Rüyada kına gecesinde bulunmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, onlara galip geleceğine, hanesine güneş doğacağına, üzüntülerin daha da artacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada kına gecesinde bulunmak gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda yönlendirmeye veya ikna etmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kına gecesinde bulunmak istediği herşeye sahip olacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi kına gecesi görmek iyi geçineceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına işarettir.

Rüyada kına gecesine hazırlanmak büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, dileklerinin kabul olacağına alamet eder.

Rüyada evde kına gecesi görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin kına gecesini görmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kına gecesi hazırlığı yapmak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına inanılır.

Rüyada kına gecesinde bindallı giymek bekarlar için evlenmeye, ailevi sorunlar yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine yorulur.

Rüyada kına gecesi elbisesi görmek sıkıntısının biteceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments