Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kına gecemi görmek

Rüyada kendi kına gecemi görmek

Rüyada kendi kına gecemi görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yüzüne kan geleceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına delalet eder.

Rüyada kendi kına gecemi gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir konuda veya müzakerelerde size yardımcı olmaya çalışan bir kişiyi reddedebilirsiniz.

Rüyada kına gecesinde bindallı giymek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, bundan hayır göreceğine tabir olunur.

Rüyada kına gecesi hazırlığı yapmak hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine işarettir.

Rüyada kına gecesi kıyafeti giymek işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kına gecesi görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada kına gecesine gittiğini görmek yeni başlangıçların yapılacağına, maddi güç sahibi olacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine yorulur.

Rüyada kendi kına gecesini görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kına gecesinde ağlamak hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, terfi alamayacağına, sevdiği insanların olacağına alamet eder.

Rüyada kına gecesi için hazırlanmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments