Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kına gecesi görmek

Rüyada başkasının kına gecesi görmek

Rüyada başkasının kına gecesi görmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, üzüntü yaşamaya, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kına gecesi gördüyseniz:

  • Seçim yaparken veya belli anlaşmalar esnasında ne bildiğinize odaklanmalısınız.

Rüyada kendinin kına gecesini görmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada kına gecesinde oynamak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kızının kına gecesini görmek hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin kına gecesini görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına inanılır.

Rüyada kına gecesi elbisesi görmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, alim insanlardan sayılacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine yorulur.

Rüyada kına gecesinde ağlamak çok başarılı işlerin altına imza atacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine delalettir.

Rüyada kına gecesine gittiğini görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada kına gecesi hazırlığı yapmak işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments