Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kına gecesi görmek

Rüyada kendi kına gecesi görmek

Rüyada kendi kına gecesi görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine inanılır.

Rüyada kendi kına gecesi gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için gereğinden fazla bonkör olmamalısınız.

Rüyada kendinin kına gecesini görmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına yorulur.

Rüyada kına gecesine gittiğini görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına delalet eder.

Rüyada bir başkasının kına gecesini görmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına delalettir.

Rüyada kızının kına gecesini görmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada evde kına gecesi görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, parasının azalacağına inanılır.

Rüyada kendi kına gecemi görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kına gecesinde bindallı giymek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına yorulur.

Rüyada kına gecesinde bulunmak çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments