Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının kına gecesi görmek

Rüyada arkadaşının kına gecesi görmek

Rüyada arkadaşının kına gecesi görmek risk almaktan özenle kaçınacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının kına gecesi gördüyseniz:

  • İmkan bulursanız çevrenizden uzak olmanız sizi istemediğiniz kimselerle karşılaşmaktan kurtarabilir.

Rüyada arkadaşının kına gecesini görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının kına gecesi görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, işlerin kapanacağına yorulur.

Rüyada kına gecesinde bulunmak keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada evde kına gecesi görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada kına gecesi kıyafeti görmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala rivayet etmektedir.

Rüyada kına gecesi için hazırlanmak kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine alamet eder.

Rüyada kına gecesinde ağlamak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, hayatından razı geleceğine tabir olunur.

Rüyada kına gecesi elbisesi görmek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments