Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına eldiveni görmek

Rüyada kına eldiveni görmek

Rüyada kına eldiveni görmek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, büyük bir işin sahibi olacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, korkularının sona ereceğine delalettir.

Rüyada kına eldiveni gördüyseniz:

  • Size oldukça yakın bir dostunuz ile birlikte yeni bazı atılımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada kına eldiveni takmak bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine işarettir.

Rüyada kına eldiveni görmek ayağa kalkacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, sıkıntılarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı kına eldiveni görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eldiven dikmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah eldiven görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına tabir olunur.

Rüyada eline eldiven takmak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yün eldiven görmek geçim kaygısı duymayacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, yönlendireceğine inanılır.

Rüyada yünlü eldiven görmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments