Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiloduna kaka yapmak

Rüyada kiloduna kaka yapmak

Rüyada kiloduna kaka yapmak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine, dualarının karşılığını alacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kiloduna kaka yapmak gördüyseniz:

  • Yeni tanışacağınız insanlara karşı dikkatli davranırsanız sonunda üzülmezsiniz.Sağlık probleminiz olmamakla birlikte kendinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada kiloduna kaka yapmak rızkın da aynı oranda çoğalacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına delalettir.

Rüyada kiloduna çiş yapmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Rüyada yola kaka yapmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada pantolonuna kaka yapmak çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bol bol kaka yapmak sorunların tamamen ortadan kalkacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına işarettir.

Rüyada kaka yapmak ve temizlemek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine delalettir.

Rüyada yere kaka yapmak geçim derdinin sona ereceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına alamet eder.

Rüyada tabağa kaka yapmak kesesinin dolacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments