Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilitsiz kapı görmek

Rüyada kilitsiz kapı görmek

Rüyada kilitsiz kapı görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kilitsiz kapı gördüyseniz:

  • Eğitim, seyahatler veya çevre değişikliği sağlayabilecek doğru seçimler yapmanız gerekiyor.

Rüyada kapı kilidi açtığını görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına delalet eder.

Rüyada kapı kilidinin bozulduğunu görmek borç içinde bir yaşam süreceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kilidi kırmak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, gülüp eğleneceğine, sevinç dolu haberler alacağına işaret eder.

Rüyada kapı kilidi sökmek rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine yorulur.

Rüyada kapının kilitlendiğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine tabir olunur.

Rüyada kilitsiz kapı görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kapı kilidi görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk kapı kilidi görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments