Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kilidi sökmek

Rüyada kapı kilidi sökmek

Rüyada kapı kilidi sökmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına delalettir.

Rüyada kapı kilidi sökmek gördüyseniz:

  • Sizde hayal kırıklığı yaratacak olsa bile, özel hayatınıza ilişkin konumunuz hakkında dürüst olmalısınız.

Rüyada kapı kilidi sökmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapıyı sökmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapıyı yerinden sökmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada kapı sökmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına delalet eder.

Rüyada evin kapısını sökmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, güzel günlerin sona ereceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapının kilidini değiştirmek sıkıntıdan kurtulacağına, yüzünün güleceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilitli kapının açıldığını görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada kapının kilidini açmak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments