Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının kilitlendiğini görmek

Rüyada kapının kilitlendiğini görmek

Rüyada kapının kilitlendiğini görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, bir uzmana başvurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapının kilitlendiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yaptığınız jestler ilişkinizi güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada kilitsiz kapı görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapının kilitlendiğini görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kilitli kapı açmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilidi olmayan kapı görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı kiliti görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, savurgan bir hayat yaşayacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine yorulur.

Rüyada kapı kilidini açmak eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, rütbesinin artacağına alamet eder.

Rüyada bozuk kapı kilidi görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine işaret eder.

Rüyada kapının kilitli olduğunu görmek aynı karşılığı alamayacağına, içinin rahat edeceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments