Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla yüksekten atlamak

Rüyada arabayla yüksekten atlamak

Rüyada arabayla yüksekten atlamak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, böylece kendine güveneceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, iyileşeceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine yorulur.

Rüyada arabayla yüksekten atlamak gördüyseniz:

  • Eşyalarınız hasar görebilir ya da ev aletleriniz bozulabilir.

Rüyada arabayla yüksekten atlamak karamsar ruh halinden kurtulacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten atlamaktan korkmak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına işaret eder.

Rüyada yüksek binalardan atlamak gözyaşına boğulacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada çok yüksek bir yerden atlamak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yolunun açık olacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten boşluğa atlamak mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek merdivenden atlamak Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten havuza atlamak arabuluculuk yapılacağına, kudret sahibi olacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına inanılır.

Rüyada yüksek evden atlamak uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments