Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının kilidini değiştirmek

Rüyada kapının kilidini değiştirmek

Rüyada kapının kilidini değiştirmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapının kilidini değiştirmek gördüyseniz:

  • Sakınmaya ya da görmezden gelmeye çalışmak artık işe yaramayabilir.

Rüyada kapının kilidini değiştirmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kilidini değiştirmek eşler arasına kara kedi gireceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, tamamlanmadan kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı kiliti değiştirmek başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına delalettir.

Rüyada kapı kilidi değiştirmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kilit değiştirmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada kapıyı kilitlemeyi unutmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada kapının kilidini açamamak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına işarettir.

Rüyada kapıda kilit görmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments