Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kilidini değiştirmek

Rüyada kapı kilidini değiştirmek

Rüyada kapı kilidini değiştirmek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı kilidini değiştirmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun edecek ya da öz güveninizi arttıracak alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada kapının kilidini değiştirmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına delalettir.

Rüyada kapı kilidini değiştirmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kiliti değiştirmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine tabir olunur.

Rüyada kapı kilidi değiştirmek rahat bir hayat yaşanacağına, işinde çok ilerleyeceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada kilit değiştirmek keyfin bozulacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına inanılır.

Rüyada kapı ve kilit görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilidi bozuk kapı görmek karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı kilitlemeye çalışmak mutsuz ve üzgün olacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments