Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşmak ve ölmek

Rüyada savaşmak ve ölmek

Rüyada savaşmak ve ölmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, herkesin takdirini toplayacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada savaşmak ve ölmek gördüyseniz:

  • Denemeniz durumunda fark yaratabilirsiniz.

Rüyada savaşmak düşman öldürmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada savaşmak ve ölmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaşmak adam öldürmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, kalben çok rahat edileceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada savaşmak öldürmek ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine işarettir.

Rüyada askere gidip savaşmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine delalet eder.

Rüyada biriyle savaşmak kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, dertlerin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada savaşmak ve kazanmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölülerle savaşmak mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, can sıkıntısının sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments