Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle savaşmak

Rüyada biriyle savaşmak

Rüyada biriyle savaşmak kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Rüyada biriyle savaşmak gördüyseniz:

  • Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz.

Rüyada kafirle savaşmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına işarettir.

Rüyada asker olup savaşmak sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına alamet eder.

Rüyada yahudilerle savaşmak kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine işarettir.

Rüyada kılıçla savaşmak evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada tek başına savaşmak düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına yorulur.

Rüyada uhud savaşında savaşmak ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına alamet eder.

Rüyada robotla savaşmak canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, kazancının daha da artacağına işarettir.

Rüyada kaplanla savaşmak dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, her daim temkinli olacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments