Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanlarla savaşmak

Rüyada düşmanlarla savaşmak

Rüyada düşmanlarla savaşmak insanlardan uzaklaşacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada düşmanlarla savaşmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde heyecanlı bazı şeyler yaşayabilirsiniz.

Rüyada düşmanlarla savaşmak sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına delalettir.

Rüyada savaşmak düşman öldürmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, haksızlığa uğranacağına yorulur.

Rüyada asker olmak ve savaşmak kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada teröristlerle savaşmak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, yüksek tahsil yapacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada askerde savaşmak onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine inanılır.

Rüyada yılanlarla savaşmak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, olmayacak hayallere kapılacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker olarak savaşmak düşmana karşı mahcup olmayacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde savaşmak rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments