Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su savaşı yapmak

Rüyada su savaşı yapmak

Rüyada su savaşı yapmak daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su savaşı yapmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı, şikayetleri veya eleştirileri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada su savaşı yapmak başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada çamur savaşı yapmak her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yastık savaşı yapmak yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kılıçla savaş yapmak kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine yorulur.

Rüyada kar savaşı yapmak geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada savaş hazırlığı yapmak büyük bir zenginlik elde edileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada savaşa hazırlık yapmak zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, talihin yüzlerine güleceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine yorulur.

Rüyada yumurta savaşı yapmak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments