Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta savaşı yapmak

Rüyada yumurta savaşı yapmak

Rüyada yumurta savaşı yapmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, geçim derdinin olmayacağına delalettir.

Rüyada yumurta savaşı yapmak gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da projelere onay vermeden ya da imza atmadan önce detaylı şekilde düşünmelisiniz.

Rüyada yumurta savaşı yapmak büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada su savaşı yapmak elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada yastık savaşı yapmak ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, hızlanacağına alamet eder.

Rüyada çamur savaşı yapmak uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kılıçla savaş yapmak işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaşa hazırlık yapmak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, işlerine yeni işler katacağına işaret etmektedir.

Rüyada kar savaşı yapmak yenileceğine, şifa bulacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına delalettir.

Rüyada savaş hazırlığı yapmak yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, ihanet göreceğine, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments