Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıç yapmak

Rüyada kılıç yapmak

Rüyada kılıç yapmak sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kılıç yapmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda yenilenen alanlar bir takım ev veya aileyle ilgili sıkıntıları da sonlandırabilir.

Rüyada kılıçla savaş yapmak imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, bunalımlı günler geçirileceğine, zor bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada kılıç dövüşü yapmak hayatın temposunun yükseleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine işarettir.

Rüyada kılıç yapmak arzularına kavuşacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada kılıçla kesildiğini görmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, bilgiyle donanacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine tabir olunur.

Rüyada sarı kılıç görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının elinde kılıç görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kılıç balığı tuttuğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kılıçla insan öldürmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, sahip olduğu nimetin artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments