Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıç sahibi olmak

Rüyada kılıç sahibi olmak

Rüyada kılıç sahibi olmak kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına inanılır.

Rüyada kılıç sahibi olmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizi elde etmenin daha başka yolları da var.

Rüyada kılıç sahibi olmak rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kılıçla savaşmak rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kılıç bilemek hayat daha olumlu bakılacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına delalettir.

Rüyada keskin kılıç görmek kolaylığa kavuşacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına delalettir.

Rüyada kılıçla kesildiğini görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada kılıçla kafa kesmek bolluğun ve verimin de artacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kılıçla birini yaralamak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, insanlara iyilik yapmaya işarettir.

Rüyada osmanlı kılıcı görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments