Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kılıç görmek

Rüyada büyük kılıç görmek

Rüyada büyük kılıç görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, fakir çocukları giydireceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada büyük kılıç gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bazı şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada büyük kılıç görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kılıç kuşanmak her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kılıçdaroğluunu görmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine yorulur.

Rüyada kılıçla baş kesmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, masabaşı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada altından kılıç görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine delalet eder.

Rüyada kılıç balığı yemek kazancının eksileceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kılıç kullanmak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, ticaretin önünün açılacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlayan kılıç görmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments