Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada azrailin kılıcını görmek

Rüyada azrailin kılıcını görmek

Rüyada azrailin kılıcını görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada azrailin kılıcını gördüyseniz:

  • Zor bir durumdan geçerek feraha çıkacaksınız.

Rüyada kılıçla saldırmak darlık ve yokluk çekmeyeceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada parlayan kılıç görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına rivayet eder.

Rüyada kılıçla yılan öldürmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada halife kılıcı görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada kılıç kolye görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, sorununu kolayca çözeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işarettir.

Rüyada kılıçlı adam görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, yaşama dört elle sarılacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kemal kılıçdaroğluunu görmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kılıç çizmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments