Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıç yaptırmak

Rüyada kılıç yaptırmak

Rüyada kılıç yaptırmak güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalettir.

Rüyada kılıç yaptırmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya kendinizde sonradan pişman olabileceğiniz ani değişiklikler yapmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada gümüş kılıç görmek rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına delalet eder.

Rüyada kılıçla düşman öldürmek hastalıklarının son bulacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kılıçla saldırıya uğramak sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kılıçla öldürmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, şan şöhret kazanacağına delalettir.

Rüyada sarı kılıç görmek dedikoduya, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına yorulur.

Rüyada kılıçla adam kesmek parasının her zaman bereketli olacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, yeni planlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kılıç eline almak uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada parlayan kılıç görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments