Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük kılıç görmek

Rüyada küçük kılıç görmek

Rüyada küçük kılıç görmek mallarının eksileceğine, böylece hayatından memnun olacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine delalettir.

Rüyada küçük kılıç gördüyseniz:

  • Kendi yollarında ilerleme konusunda ısrarcı olan kişilerle baş edebilmek için bazı bilgiler edinmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada küçük kılıç görmek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, yeni iş kapılarının açılacağına işaret eder.

Rüyada kılıçla birini kesmek kazancını iki kat arttıracağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, onların bir adım önüne geçeceğine işarettir.

Rüyada kılıç sallamak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kılıç dövüşü yapmak maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kılıç kalkan görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, esenlik bulacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine işaret eder.

Rüyada parlayan kılıç görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına işarettir.

Rüyada kılıç kını görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kılıç saplandığını görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments